Waarom wij zo van maandagen houden

waarom-wij-van-maandagen-houden.jpg
Maandag is by far de meest beklaagde dag van de week. De maandagochtend met name. Na zo’n langgerekt weekend weer vroeg op, kinderochtendspits, file of regenachtige fietstocht. Op naar kantoor. En dan extra veel koffie. Verhalen uitwisselen met collega’s die alleen maar meer doen terugverlangen naar dat weekend. En de werkweek als zwaar vooruitzicht. Veel van ons kennen dit. Toch?

Wij doen wat we leuk vinden Wij niet. Want wij doen wat we leuk vinden. Ons werk is geen martelgang waarbij we dagen en uren aftellen naar de vrijdagmiddagborrel. Wij verheugen ons op maandag. Wij houden van maandag. Want wij zijn blije ondernemers. Oh en omdat de maandag voor ons vaak helemaal geen maandag is, maar een woensdag, dinsdag of donderdag. Omdat we het weekend doorwerkten of de woensdag vrij nemen.

Jubelzang? Niet per se. Ondernemen heeft echt ontzettend veel voordelen, maar we zijn wel realistisch. Het is hard werken, veel denken, altijd balans zoeken. Het is onzeker en grillig, soms. Niet voor mietjes, vinden wij.

Ondernemen is moeilijk Dat is ook precies waarom we begonnen met We Love Monday. Ondernemen is moeilijk en er komt heel veel bij kijken. Een bedrijf start je niet met een mooi logo of een werkende website. Er zijn een heleboel dingen veel belangrijker voor een goede start. Maar goede branding helpt wel. En daarom nemen wij dat graag uit handen. Het is ons werk, we doen het elke dag en zijn er goed in. We Love Monday zorgt er voor dat jij kunt doen waar jij goed in bent.

Want alleen jij kunt een slim, passend business model ontwikkelen. Of nieuwe klanten vinden. Alleen jij kan netwerken voor je eigen onderneming, acquisitie plegen en nieuwe producten ontwikkelen.

Perfect Start Onze missie? Startende ondernemers voorzien van een Perfect Start als het gaat om marketing en branding. Goed, transparant, fijn geprijsd en snel klaar. Het kost je bijna geen tijd, jij kan je richten op andere, belangrijke zaken die horen bij jouw Perfect Start. En wij beloven: you will love Monday as well ;).

Hier vind je onze Packages. Liever op maat? Dat kan ook, natuurlijk.