why.jpg

why

Krachten bundelen, daar vonden we het tijd voor. Sterk ontwerp, goede tekst, slimme marketing, mooie beelden. Kortom: fantastische branding. Eefje Kleijweg | Grafisch Ontwerp en MNKE werken daarom samen onder de naam We Love Monday. Fantastische branding,  speciaal voor starters.

Voor starters? Ja. Want we weten allebei hoe het is om te beginnen als ondernemer en daar komt veel bij kijken. Een goed logo, een mooie site en sterke teksten helpen om doelen te bereiken, maar vaak is het niet per se de expertise van de ondernemer-in-spe. Dus willen we dat graag uit handen nemen. Goed, snel en voor een vriendelijk tarief.

Want wij weten dat er als beginnend ondernemer veel te doen is. En veel van die zaken zijn niet uit te besteden. Het uitdenken van je business model, acquisitie, netwerken en het werk zelf: veel belangrijker om tijd in te investeren dan in een logo. Dus wij denken en doen graag voor je.

We mind your business.


Eefje Kleijweg

Grafisch Ontwerper & Webdesigner

Eefje begon bijna 12 jaar geleden als zelfstandig designer in Rotterdam. Inmiddels woont ze al een paar jaar in Groningen. Haar portfolio is divers: van software-ontwikkelaar tot koffiemerk. Van multinational tot starter. Haar stijl is licht, fris en uitgebalanceerd. Goede branding? “Dat is als alles klopt. Als het design precies het goede verhaal vertelt en precies de goede dingen uitstraalt. Elk middel is een aanraking met je potentiële klant. Als die aanraking klopt, werkt je branding.”

www.eefjekleijweg.nl

door-lindas-lensEefje12.jpg

door-lindas-lensMinke7.jpg

Minke Haveman - MNKE

Marketeer & Copywriter

In 2011 begonnen met schrijven en nooit meer gestopt.
Al jaren freelancer en sinds 2014 volledig zelfstandig als marketingstrateeg en copywriter. Met ruime ervaring in het uitdenken en uitvoeren van (online) marketing strategieën weet ook zij wanneer het klopt: “Branding gaat over verhalen vertellen. In beeld en in tekst. Dat is altijd het uitgangspunt voor een sterke strategie: wat is jouw verhaal, wat is het verhaal van je publiek en hoe hangen die twee samen? Als ze matchen, klopt het.”

www.mnke.nl


hilderoovers.jpg

Hilde Roovers

Copywriter

Al zolang ze zich kan herinneren, schrijft Hilde al. Van elke week een stukje in de schoolkrant op de basisschool tot columns over het moederschap en alles daar tussenin. “Ik vind het belangrijk om de persoon achter de onderneming te kennen, zodat de teksten die ik schrijf echt uitstralen wie jij bent en waar je voor staat. De gunfactor is in elke branche belangrijk en met de juiste tone of voice bereik jij de mensen die jou zoeken.


profielfoto.png

Blanche Haverkort

Virtual Support

Blogger, tekstschrijver, moderator, redacteur. Klaar om als Virtual Assistant met haar eigen bedrijf de wereld te veroveren. Zuigt alles wat te maken heeft met starten en ondernemen op als een spons. Deelt dit graag via blogs en social media. “Branding is interessant, noodzakelijk en fantastisch. Maar soms ook ingewikkeld. Blijf bij je gevoel, kijk niet teveel naar anderen. Deel op een manier die bij jou past. Alleen dan komen de juiste ervaringen op je pad.”